Home » Articles » Football » Football |
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 στο Σαββατιάτικο ντέρμπι. Ένα ντέρμπι "σούπα" θα έλεγα χωρίς πολλά πολλά, με έναν ολυμπιακό καλύτερο καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αλλα με τον Παναθηναϊκό καλά στημένο αμυντικά αλλα με εμφανή προβλήματα στο κέντρο.
Ο Ολυμπιακός είχε 4 καλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι αλλα χωρίς να μπορέσει να βρει δίχτυα. Είχε ένα γκολ το οποιο ακυρώθηκε σωστά από τον διαιτητή μετά την χρήση VAR λόγο Offside και εκείνη την στιγμή πήγε να γίνει ένας γενικός χαμός από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται έντονα σε 4 και διαιτητή. Μέχρι και ο k.Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χορό για να διαμαρτυρηθεί.
Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε και αυτός δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλα χωρίς τύχει.
Προς το τέλος του αγώνα ο Παπασταθόπουλος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα, για χέρι, και αποβλήθηκε από το παιχνίδι με έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή και με πολλά νεύρα. Σωστή και αυτή η απόφαση από τον Πορτογάλο διαιτητή.
Μετά από αυτά τα δυο "μπάχαλα", θα τα έλεγα εγώ, ο διαιτητής ενώ είχε δείξει 6 λεπτά καθυστέρησης φτάσαμε στα 14 συνολικά λεπτά χωρίς κάτι αξιόλογο.
Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα με 55 βαθμούς και στο +2 από την ΑΕΚ η οποια έχει έναν λιγότερο αγώνα, αυτό με τον Ατρόμητο.
Ο Ολυμπιακός στην τρίτη θέση με 50 βαθμούς. Αήττητοι για 6ο σερί ντέρμπι με τους Πειραιώτες οι «πράσινοι».
Σε γενικές γραμμές αρκετά καλή η διαίτηση του Πορτογάλου ref.
Ο Πασχαλάκης θα είναι στο τέρμα, η τετράδα στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- οι Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Μπα και Ρέαμπτσουκ, στα χαφ θα παίξουν Εμβιλά και Χουάνγκ, ο Μπιέλ στο δεξί «φτερό», ο Κανός στο αριστερό και ο Μπακαμπού στην κορυφή μπροστά από τον Φορτούνη.
Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί με σύστημα 4-3-3. Ο Μπρινιόλι θα καθίσει στο τέρμα, με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Σάρλια και Χουάνκαρ στην άμυνα. Κουρμπέλης, Ρούμπεν και Μπερνάρ θα παίξουν στον άξονα. Ο Παλάσιος στην δεξιά πλευρά, ο Μαντσίνι στην αριστερή και ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης.


Αξιολογηστε αυτο που βλεπετε |
Category: Football | Added: 25/02/2023 | Views: 26902
Disclaimer: None of the Videos/ Streams or Highlights are from La8osapofash.com The Streams "hosted" here.All videos you found in our site are freely available around the web The Streams are from sites like Veetle, Micast, Veemi, P2P, YouTube, dailymotion, etc here are embeded. We are not responsible for the legal content of the video/ stream/ highlights. the copyright belongs to the respective owner of the video/ stream/ highlgihts. For legal issues please contact with the owners/ hosters of the video/ stream/ highlights you want. We thank you for your visit. L.A.T3@m - 2016-18
Total comments: 0 | |
| |