Sports News
Sports Schedulle (La8osApofash)
Wednesday, 29/11/2023,   00:11   Welcome, Guest | RSS
Home » 2017 » June » 1 » SEAJETS Ράλι Ακρόπολις: Αναγνωρίσεις 1ης μέρας
11:33
SEAJETS Ράλι Ακρόπολις: Αναγνωρίσεις 1ης μέρας
Δημοσιεύτηκε: 01/06/2017

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών οδήγησαν την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα στην τροποποίηση του προγράμματος.

Οι βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών οδήγησαν την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα στην τροποποίηση του προγράμματος αναγνωρίσεων, με αποτέλεσμα τα πληρώματα σήμερα (πρώτη ημέρα) να κάνουν δοκιμές στην κατατακτήρια ειδική της Λαμίας, αλλά και στις ε.δ. Seajets Γραβιά και Άμφισσα. Οι ειδικές διαδρομές σύμφωνα με τους οδηγούς είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ακολουθούν δηλώσεις μετά το πέρας της διαδικασίας.

Nasser Al-Attiyah: «Οι ε.δ. είναι σε καλή κατάσταση. Έχουμε δει μόλις δύο, αφού τις άλλες τις προετοιμάζουν. Οι σημερινές ήταν πολύ καλές και θα έλεγα ότι δε θυμίζουν το Ακρόπολις που ήξερα. Δεν είναι τόσο σκληρές όσο κατά το παρελθόν. Παρόλα αυτά είμαι σίγουρος ότι ο αγώνας θα είναι όσο σκληρός περιμένουμε».

Kajetan Kajetanowicz: «Οι ε.δ. είναι πιο μαλακές από πέρυσι και σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό μου προκάλεσε εντύπωση. Υπάρχουν κάποια κομμάτια με μερικές πέτρες, οπότε ίσως η σειρά εκκίνησης να είναι πιο σημαντική φέτος».

Murat Bostanci: «Οι δρόμοι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, στεγνές και ίσως λίγο σκληρές. Θα υπάρχουν αρκετές πέτρες. Αύριο θα είναι δύσκολο το πρόγραμμα, αφού θα έχουμε να κάνουμε πολλές ε.δ.. Μπορεί φέτος να συμμετέχουμε με αυτοκίνητο προδιαγραφών R5, αλλά ο αγώνας παραμένει σκληρός».

Albert Von Thurn Und Taxis: «Θα έλεγα πως οι ε.δ. είναι σκληρές, αλλά είναι ωραίες και ενδιαφέρουσες. Η πρώτη (Seajets Γραβιά) έχει πολλές στροφές, ενώ η δεύτερη (Άμφισσα) είναι αρκετά γρήγορη. Θα έχει ενδιαφέρον να τις δούμε και να αποκτήσουμε εμπειρία».

Γιώργος Φιλιππίδης: «Οι ειδικές είναι πολύ καλές. Η Άμφισσα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δε διαπίσωσα κάποιο πρόβλημα».

Αλέξανδρος Τσουλόφτας: «Η πρώτη ε.δ. είναι αρκετά τεχνική και η δεύτερη γρήγορη. Βέβαια, φέτος θα υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα προδιαγραφών R5 και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά αυτό θα είναι πρόκληση για εμάς και ενδιαφέρον για τους θεατές».

Σωκράτης Τσολακίδης: «Πάρα πολύ καλές οι ε.δ., σε εξαιρετική κατάσταση. Αξίζουν συγχαρητήρια στην οργάνωση για τη δουλειά που έκανε. Οι Καρούτες (Άμφισσα) δε χαλάνε, παρόλο που έχει βρέξει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Στη Γραβιά, στο πρώτο ανηφορικό κομμάτι η σειρά εκκίνησης θα παίξει το ρόλο της, ενώ στο κατηφορικό όχι. Στην Άμφισσα, επειδή η επιφάνεια είναι σκληρή, δε θα έχει τόσο μεγάλη σημασία».

Θέμης Χαλκιάς: «Η Γραβιά και οι Καρούτες είναι καταπληκτικές. Απλά, στις Καρούτες επειδή έβρεξε έχουν βγει κάποιες πέτρες στην επιφάνεια».

Γιάννης Αναγνωστάκος: «Η Άμφισσα θεωρώ ότι έχει χαλάσει αρκετά. Λόγω της βροχής έχει καθαρίσει το χώμα και έχουν βγει πέτρες στην επιφάνεια, αλλά είναι η κλασική Άμφισσα, γρήγορη και ωραία όπως την ξέρουμε. Η Γραβιά μου έκανε πολύ καλή εντύπωση. Έχει γίνει τρομερή δουλειά. Δεν υπάρχει ίχνος λάσπης και από εκεί και πέρα το κατηφορικό κομμάτι είναι το γνωστό γρήγορο Δροσοχώρι».

Κάθε αναγνώστης του drive.gr μπορεί να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του στα σχόλια, όποιες κι αν είναι αυτές. Ωστόσο κάθε σχόλιο πρέπει να εγκριθεί από τους διαχειριστές της σελίδας, οπότε δημοσιεύεται λίγη ώρα μετά την καταχώρησή του. Τα μόνα σχόλια που απαγορεύονται και άρα διαγράφονται είναι όσα περιέχουν υβριστικές ή προσβλητικές εκφράσεις ή φωτογραφίες, αυτά που γράφονται μόνο για να προκαλέσουν αναταραχή ή προσωπική αντιπαράθεση με άλλους χρήστες (flaming), όσα διαφημίζουν εταιρίες, προϊόντα ή ανταγωνιστικές ιστοσελίδες και βέβαια τα κακόβουλα, βλαπτικά και επαναλαμβανόμενα μηνύματα (spam).
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!

πηγη: drive.grCategory: Motorsports | Views: 768 | | Tags: rally acropolis 2017, rally acropolis nea, wrc nea | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar


Disclaimer: La8osapofash.com/ DOES NOT host any videos on our web page. All videos you found in our site are freely available around the web. We make no guarantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. The Streams are from sites like Veetle, Micast, Veemi, P2P, here are embeded. La8osapofash.com is not responsible for the legality of content. For legal questions, please contact the owners / hosters of the video/stream that you want

uCoz