Sports News
Sports Schedulle (La8osApofash)
Thursday, 22/03/2018,   06:20   Welcome, Guest | RSS
Home » 2016 » June » 12 » Οι ομαδες της Euroleague για την νεα σεζον 2016-17
Οι ομαδες της Euroleague για την νεα σεζον 2016-17
Δημοσιεύτηκε: 12/06/2016

Η Μπάμπεργκ κατέκτησε με sweep το πρωτάθλημα στη Γερμανία και έγινε η τελευταία ομάδα που θα αγωνιστεί στην επόμενη Euroleague 2016-17.

Το νεο πρταθλημα προβλέπει 16 ομάδες, οι οποίες θα συμμετέχουν σε λίγκα 30 αγωνιστικών. Θα παίζουν όλοι με όλους ενώ θα ακολουθούν τα playoffs (θέσεις 1-8, 2-7, 3-6, 4-5) που θα κρίνονται στις τρεις νίκες κι εν συνεχεία το Final Four.

Οι 11 ομαδες που εχουν ηδη συμβολαιο με την διοργανωση ειναι οι: 

  1. Ολυμπιακός, 
  2. Παναθηναϊκός, 
  3. Ρεάλ Μαδρίτης, 
  4. Εφές Αναντολού, 
  5. ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 
  6. Αρμάνι Μιλάνο, 
  7. Μπαρτσελόνα, 
  8. Φενέρμπαχτσε, 
  9. Λαμποράλ Κούτσα, 
  10. Μακάμπι
  11. Ζάλγκιρις Κάουνας,

(έχοντας υπογράψει δεκαετή συμβόλαια με τη διοργανώτρια αρχή)

Οι υπολοιποι πεντε ειναι οι:

  1. Ερυθρός Αστέρας, ως κάτοχος της Αδριατικής Λίγκας.
  2. Γαλατάσαραϊ, ως κάτοχος του Eurocup.
  3. Νταρουσάφακα, μέσω wild card.
  4. Ούνικς Καζάν, ως φιναλίστ της VTB United League. 
  5. Μπάμπεργκ, ως πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Category: Euroleague News | Views: 186 | | Tags: euroleague diafora nea, omades symmetexoun eurolegeague, nea euroleague 2016-17 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0

Disclaimer: DOES NOT host any videos on our web page. All videos you found in our site are freely available around the web. We make no guarantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. The Streams are from sites like Veetle, Micast, Veemi, P2P, here are embeded. is not responsible for the legality of content. For legal questions, please contact the owners / hosters of the video/stream that you want