Sports News
Sports Schedulle (La8osApofash)
Wednesday, 25/04/2018,   19:29   Welcome, Guest | RSS
Home » 2016 » June » 16 » FIA Thursday Press Conference -BAKU
22:53
FIA Thursday Press Conference -BAKU
Δημοσιεύτηκε: 16/06/2016

Fernando, ήσουν εδώ νωρίτερα ως πρεσβευτής για αυτόν τον αγώνα. Πόσο έχει αλλάξει από τότε;

Fernando Alonso: Ναι, μερικά πράγματα έχουν αλλάξει στη συνέχεια. Προφανώς το κύκλωμα τώρα είναι έτοιμο και όλα τα γκαράζ, τα πιτ, οι κερκίδες, αλλά και οι καιρικές συνθήκες! Είχε αρκετό κρύο το Μάρτιο και θυμάμαι να έχω δύο σακάκια και να περπατάω στο κύκλωμα και τώρα είναι αρκετά ζεστό, θυελλώδεις και ο αγώνας θα είναι διαφορετικός όσο αφορά αυτό ο θέμα. Αλλά νομίζω ότι η δουλειά που έχουν κάνει είναι φανταστική. Όλα είναι έτοιμα. Επίσης, οι οπαδοί είναι καλά προετοιμασμένοι και πολύ ενθουσιώδης για τον αγώνα της Κυριακής και τα πάντα είναι έτοιμα για μια καλή εμφάνιση.

Από την άποψη της διάταξης, τι φαίνεται πιο ενδιαφέρον;

FA: Λίγα πράγματα που πρέπει να ανακαλύψει μέσα στο αυτοκίνητο. Προφανώς το περπάτημα είναι πάντα διαφορετικό, στον προσομοιωτή είναι διαφορετικό, οπότε ας δούμε. Οι στροφές 8, 9 και 10, το στενό τμήμα στην ανηφορική θα είναι αρκετά ενδιαφέρον και να δούμε πώς μπορούμε να μεγιστοποιήσουμε τα όρια του αυτοκίνητου εκεί. Το μοναδικό θέμα σε αυτή τη πίστα είναι ίσως οι τελικές ταχύτητες, οι οποίες θα είναι πολύ υψηλές, και το να είσαι σε μία πίστα πόλης με αυτές τις ταχύτητες θα είναι μοναδικό. Θα πρέπει να ελέγξουμε αν είναι πραγματικά πολύ γρήγορες οι στροφές από 16 έως 1 ή αν στις στροφές 19 και 20 θα χρειαστεί να κάνουμε κάποια βελτίωση . Τέλος πάντων, είναι αρκετά ενδιαφέρον και θα είναι για μερικές ομάδες λίγο πιο επώδυνη, ίσως για μας, όσον αφορά την απόσταση στην ευθεία. Θα έπρεπε να είχα κάνει κάποιες τροποποιήσεις όταν ήρθα εδώ τον Μάρτιο για να ήταν λίγο πιο αργά, έτσι είναι τώρα και θα δούμε.

Σας ευχαριστούμε Fernando. Valtteri, μπορούμε να ρθούμε σε σας, το Μόντρεαλ σηματοδότησε το πρώτο βάθρο του έτους για εσάς. Ήταν μια αίσθηση ανακούφισης για την ομάδα της Williams?

Βαλτέρι Μπότας: Σίγουρα κάνει τη διαφορά στην ομάδα, έχοντας ένα καλό αγώνα από την ομάδα, με τη  στρατηγική στα pit και τα πάντα, ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο, ειδικά την Κυριακή είχαμε μια πολύ ισχυρή απόδοση. Αυτό πάντα δίνει μεγάλη εμπιστοσύνη σε κάθε άτομο στην αγωνιστική ομάδα, αλλά και στο εργοστάσιο για να δουλέψει ακόμα περισσότερο. Οπότε ναι, είναι ένα θετικό συναίσθημα για την ομάδα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα, έτσι θα ήταν ωραίο να συνεχίσουμε και εδώ.

Ο αγώνας αυτός ήταν ένα αποτέλεσμα <<πυροτέχνημα>> ή βρισκόμαστε στην αρχή της ανάκαμψης από τηWilliams;

VB:  Στο Μόντρεαλ σίγουρα ήταν ένα από τα καλά κομμάτια για το αυτοκίνητό μας, πραγματικά εντός των ισχυρών σημείων του αυτοκινήτου, αλλά ακολουθούν πολλοί καλοί αγώνες. Δεν νομίζω ότι αυτό πρόκειται να είναι πάρα πολύ κακό για εμάς καθώς επίσης και οι επόμενοι τρεις αγώνες μετά. Είμαι αρκετά βέβαιος ότι μπορούμε ακόμα, με ένα καλό Σαββατοκύριακο, αν συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το αυτοκίνητο, μπορούμε να παλέψουμε για το βάθρο και ότι θα πρέπει να είναι ο στόχος μας ως ομάδα.

Ευχαριστώ. Ρίο, ερχόμαστε σε σένα. Έχετε κάνει σταθερή πρόοδο φέτος. Έχετε πετύχει τρεις φορές καλύτερο χρόνο από το teammate σας στις κατατακτήριες δοκιμές. Αισθάνεστε άνετα με το αυτοκίνητο τώρα; Πείτε πως αισθάνεστε για όσα έχετε πετύχει μέχρι στιγμής;

Ρίο Haryanto: Ναι, έχω πρόοδο κάθε φορά, σε κάθε αγώνα. Είναι υπέροχο να είμαι σε θέση να αγωνίζονται αρκετά κοντά μεταξύ των συναδέλφων μου, αλλά ο στόχος μας είναι ακόμα αρκετά μακριά, θελήσαμε να βελτιωθούμε αρκετά και να πάρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα που μπορούμε για την ομάδα.

Απλά να μας δώσει μια λέξη για το πώς είναι πίσω στο σπίτι στην Ινδονησία πράγματα, η δημοτικότητα της Φόρμουλα Ένα εκεί πώς αναπτύσσεται;

RH: Νομίζω ότι είναι πραγματικά καλό. Η δημοτικότητα εκεί συνεχίζει να αυξάνεται και πιστεύω πως όσο μεταδίδονται αγώνες φόρμουλα 1 σε εθνικό κανάλι θα συνεχίσει να αυξάνεται και αυτό είναι καλό για τη φόρμουλα 1.
Ευχαριστώ. Nico, βαθμολογούμενοι τερματισμοί στους δύο τελευταίους αγώνες στο Μονακό και το Μόντρεαλ. Θα συνεχιστεί αυτό και στο Μπακού;

Nico Hulkenberg: Ναι, το ελπίζω. Προφανώς πρόκειται για μία νέα πίστα: δεν υπάρχουν στοιχεία, καμία γνώση, κανένας προηγούμενος γύρος εδώ, έτσι ο καθένας ξεκινά λίγο πολύ από το μηδέν, κάτι το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον. Προφανώς η πίστα μοιάζει αρκετά συναρπαστική, από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα. Νομίζω ότι έχουμε κάνει ένα τεράστιο βήμα από την Βαρκελώνη με το αυτοκίνητο. Η αναβάθμιση έκανε μια μεγάλη αλλαγή στο παιχνίδι μας. Από τότε έχουμε πραγματικά πετυχαίνουμε βαθμούς σε κάθε αγώνα, έτσι αισθάνομαι ότι θα το καταφέρουμε και εδώ.

Λέτε όλοι ξεκινάτε από το μηδέν. Πες μας λίγα λόγια για το πώς ένας οδηγός ετοιμάζεται για μια νέα κούρσα σαν αυτή. Υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ του προσομοιωτή και των πρώτων γύρων αύριο;

NH: Νομίζω ότι είναι διαφορετική από την ομάδα στην ομάδα. Μερικές ομάδες έχουν έναν προσομοιωτή, έχουν τη πίστα ήδη, εμείς όχι, έτσι εμείς πρόκειται να ξεκινήσουμε από το μηδέν, αυτοί οι πρώτοι γύροι πρόκειται να είναι πολλοί κρίσιμοι και σημαντικοί – ανακαλύπτοντας τη πιστά, βρίσκοντας το όριο και τις γραμμές. Η συσχέτιση του προσομοιωτή, μερικές φορές είναι πραγματικά καλή, μερικές φορές δεν είναι τόσο καλή. Υποθέτω ότι στο τέλος όλοι πρέπει να έρθουν εδώ για να τρέξουν με τα μονοθεσία, να μάθουν και να δουλέψουν από κει.
 
Ευχαριστώ. Κάρλος, ερχόμαστε σε σας, από την 20η στην ένατη το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Καναδά, πόσο ικανοποιητικό ήταν το αποτέλεσμα;

Carlo Sainz: Ήταν πολύ ικανοποιητικό, ιδιαίτερα μετά την απογοήτευση του Σαββάτου, όπως μπορείτε να φανταστείτε. Για να καταφέρει να ανακτήσει καλά και να έρθει πίσω από το 20ο έως το ένατο ήταν ένα επίτευγμα όχι μόνο για μένα αλλά και για την ομάδα. Είχαμε κάποια προβλήματα τη Κυριακή στο Μονακό για διάφορους λόγους, κυρίως στο μονοθέσιο αλλά καταφέραμε να φτάσουμε στο Καναδά και να έχουμε ένα πολύ κάλο αγώνα με μία άψογη τραγική και άψογα πιτ στοπ. Ναι, για να καταφέρουμε να χωρίσουμε τις δύο Force Indias ερχόμενη από το τέλος, ήταν ένα τεράστιο επίτευγμα και τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά επειδή πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό.

Πόσο δύσκολο είναι αυτό επειδή οι άλλες ομάδες έχουν πολλές βελτιώσεις; Πώς μπορείτε να αξιολογήσετε την ανταγωνιστικότητα της Toro Rosso τώρα με περσινό κινητήρα κινητήρα της Ferrari;

CS: Πρόκειται να είναι σκληρή. Ήδη ξέρεις ... βάζετε ένα παράδειγμα, στην Αυστραλία καταφέραμε να ήμαστε 5η και 7η στις κατατακτήριες δοκιμές και τώρα σε μέρη όπως ο Καναδάς ή το Αζερμπαϊτζάν θα δυσκολευτούμε να μπούμε στο Q3, οπότε σίγουρα πρόκειται για μια μάχη. Δεν έχουμε βάλει πολλές αναβαθμίσεις για το αυτοκίνητο από το Αυστραλία, αλλά χάρη στην καλή προσπάθεια της ομάδας μας θα επιστρέψουμε. Και είμαστε ακόμα στο παιχνίδι, αγωνιζόμαστε ακόμη για τη 5η θέση στους κατασκευαστές, με το ίδιο αυτοκίνητο, όπως στην Αυστραλία, το οποίο είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, ακόμα κι αν αναλογιστεί  πόσες αναβαθμίσεις έκαναν οι Force India και η McLaren και εμείς είμαστε ακόμα εδώ και προσπαθούμε να τους νικήσουμε.

Εντάξει ευχαριστώ. Sebastian, σας ευχαριστώ για την αναμονή, σε σας . Τώρα, αυτό είναι μια παραλιακή τοποθεσία, υπάρχει πιθανότητα να βρίσκονται πολλοί γλάροι τριγύρω, πώς θα επηρεάσει το αγώνα σας;

Sebastian Vettel: Λοιπόν, από τεχνική άποψη νομίζω ότι είναι μια λίμνη? δεν είναι μια θάλασσα. Νομίζω ότι διάβασα μερικά ... πριν ήξερα ότι θα πρέπει να έρχονται εδώ, διάβασα πριν από μερικά χρόνια ότι είναι η μεγαλύτερη λίμνη στον κόσμο. Γι 'αυτό και δεν θα πρέπει να φοβούνται τυχόν γλάρους. Θα υπάρξουν κάποιοι, αλλά ελπίζω ότι δεν θα καθίσει στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Καναδάς ήταν η πιο ανταγωνιστική παρουσία της Ferrari της σεζόν. Θα έχετε αυτό τον απειλητικό ρυθμό σε όλη τη σεζόν ή οι αναβαθμίσεις έκαναν τη διαφορά;

SV: Σίγουρα, οι αναβαθμίσεις βοήθησαν. Νομίζω ότι όλα όσα φέραμε στο Καναδά - υπήρχε πολλή συζήτηση σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση turbo - έκανε τη διαφορά, έτσι ώστε να ήταν καλό. Αλλά νομίζω ότι ήταν απλά ένα καθαρό Σαββατοκύριακο, επειδή τα Σαββατοκύριακα πριν ήταν λίγο άτυχα, ιδιαίτερα στις κατατακτήριες δεν ήμουν σε θέση να αποδείξω το ρυθμό ή να απελευθερώσεων ρυθμό του μονοθέσιου, οπότε από αυτή την άποψη το Σάββατο ήταν ισχυρό. Νομίζω ότι με τα προσόντα, που έχει το αυτοκίνητο την Κυριακή είχαμε έναν αγώνα χωρίς προβλήματα. Προφανώς ήμασταν σε θέση να πιέσουμε πολύ τον Lewis, επειδή απλά είχαμε τη ταχύτητα. Νομίζω ότι απλά πρέπει να έχουμε μια καλύτερη και ευκολότερη Κυριακή, εάν το Σάββατο πάει καλά και αυτό πρέπει να παραμένει ο στόχος. Όσο για εδώ, όπως έχουμε πει, είναι μια εντελώς νέα πιστά, αλλά φαίνεται, πολύ συναρπαστική, έτσι είμαι πολύ ανυπόμονος.

Θα λέγατε ότι ο Καναδάς ήταν καλύτερο Σαββατοκύριακο της Ferrari του έτους μέχρι σήμερα;

SV: Λοιπόν, σίγουρα για μένα ήταν. Νομίζω ότι είναι επίσης μια πίστα όπου πέρυσι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Είναι πιθανώς σωστό να πούμε ότι τα χαρακτηριστικά μας ταιριάζουν, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να ήμαστε ισχυρή παντού για να είμαι ειλικρινής, οπότε ναι, τα Σαββατοκύριακα πριν δεν ήταν απόλυτα καλά.

 Category: Formula 1 news | Views: 218 | | Tags: press conference, formula 1 news | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar


Disclaimer: La8osapofash.com/ DOES NOT host any videos on our web page. All videos you found in our site are freely available around the web. We make no guarantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. The Streams are from sites like Veetle, Micast, Veemi, P2P, here are embeded. La8osapofash.com is not responsible for the legality of content. For legal questions, please contact the owners / hosters of the video/stream that you want