Sports News
Sports Schedulle (La8osApofash)
Wednesday, 25/04/2018,   01:28   Welcome, Guest | RSS
Home » 2016 » August » 22 » Ανακοινωθηκαν οι διαιτητές των Ελλήνων για το Europa League
Ανακοινωθηκαν οι διαιτητές των Ελλήνων για το Europa League
Δημοσιεύτηκε: 22/08/2016

 H UEFA ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων για τον επαναληπτικό αγώνα την Πεμπτη 25/ 8για την φάση των Play-Off του Europa League.

Ο Ρώσος, Αλεξέι Εσκόβ θα σφυρίξει το ματς στο Καραϊσκάκη μεταξύ του Ολυμπιακού και της Αρούκα.

Ο Αυστριακος Χάραλντ Λέχνερ το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας στην Τούμπα.

Και ο 39χρονος επισης Αυστριακος, Όλιβερ Ντράχτρα θα σφυρίξει στο Μπρόντμπι - Παναθηναϊκός.

Δειτε εδω αναλυτικα ολο το προγραμμα αγωνων των Play Off για το Europa League

Προηγουμενα Αρθρα

Category: Europa | Views: 135 | | Tags: olympiakos europa league, paok europa league, europa league nea, panathinaikos europa league | Rating: 0.0/0
Total comments: 0

Disclaimer: DOES NOT host any videos on our web page. All videos you found in our site are freely available around the web. We make no guarantees or promises in our service and take no liability for our users actions. We are not affiliated nor claim to be affiliated with any of the owners of videos/streams played on our site. All content is copyright of their respective owners. The Streams are from sites like Veetle, Micast, Veemi, P2P, here are embeded. is not responsible for the legality of content. For legal questions, please contact the owners / hosters of the video/stream that you want